9.1 38 reviews

Schuifpui Eindhoven van Kozijnen Limburg

Schuifpui in Eindhoven nodig?

Zoekt u dringend een schuifpui in Eindhoven? Is uw schuifpui in Eindhoven stuk gegaan? Of bent u toe aan een renovatie van uw woning en neemt u daar een schuifpui in Eindhoven in mee? Goed nieuws! U bent bij Kozijnen Limburg voor zowel nieuwbouw als renovatie aan het goede adres! U zult het aan onze naam niet af kunnen lezen, maar wij zijn dé specialist op het gebied van schuifpuien in Eindhoven. En inderdaad leveren wij ook kozijnen en daarnaast deuren. U bent dus voor uw hele huis op de juiste plek; alles past mooi bij elkaar en u kunt alles in één project realiseren. Kozijnen Limburg garandeert u de beste kwaliteit schuifpui in Eindhoven en, belangrijk, wij bieden u betaalbare prijzen en een zeer snelle levering. Wij leveren onze schuifpuien in kunststof en aluminium. Deze materialen zijn, in tegenstelling tot traditionele houten schuifpuien, weerbestendig, duurzaam en onderhoudsarm. U hoeft met een kunststof of aluminium schuifpui in Eindhoven niet bang te zijn voor krimp, zwellen, splijten of rot. De schuifpuien blijven hun prachtige uitstraling behouden, want ook de kleur blijft jarenlang kleurecht. Kozijnen Limburg levert aan de kleine en middelgrote aannemerij, maar ook particuliere klanten behoren tot onze grote klantenkring. Wij staan bekend om onze perfecte service.

Actie!

NU 10% KORTING

Op zelf te monteren kunststof kozijnen

Betaalbaar

Kwaliteit

Snel geleverd

Maatwerk

Schuifpui in Eindhoven is maatwerk

Bij Kozijnen Limburg heeft u ruime keuze uit schuifpuien. Uiteraard maken we de schuifpui in Eindhoven geheel op maat, afgestemd op uw wensen. We hebben alle typen kunststof en aluminium schuifpuien overzichtelijk voor u op onze website geplaatst. Voor de kunststof schuifpui Eindhoven heeft u keuze uit een vaste schuifpui, een schuifpui, een hef-schuifpui of een dubbele hef-schuifpui. De Ultraglide hefschuifpui is gemaakt van aluminium en is bijzonder geschikt voor een schuifpui van grotere formaten. Beiden soorten schuifpuien worden voorzien van dubbel glas en ook kunt u ervoor kiezen om er meteen horren bij te bestellen. U meet zelf de schuifpui eenvoudig in. Om u te assisteren staat er een duidelijke instructievideo op onze website met een helder stappenplan, zodat u precies de juiste maten noteert. Heeft u een keuze gemaakt, dan bestelt u direct via de website. 

Schuifpui Eindhoven: bezoek onze showroom

Bekijkt u de schuifpui voor Eindhoven liever eerst in het echt, voor u tot bestellen overgaat? Dat kunnen we ons goed voorstellen en daarom heet Kozijnen Limburg u van harte welkom in de showroom, waar alle modellen tentoongesteld staan. U vindt ons in Roermond, langs de A73, wat gemakkelijk aan te rijden is vanuit Eindhoven. Kozijnen Limburg kan indien gewenst plaatsing van de schuifpui bewerkstelligen, maar we zijn gericht op verkoop van schuifpuien.

Onze showroom is tijdelijk gesloten wegens verbouwing.