fbpx
9.1 38 reviews

Bestelinformatie

Levertijd

Onderstaande levertijden zijn slechts een indicatie. De status van uw bestelling kunt u opvragen bij een van onze medewerkers.

Kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn doorgaans leverbaar vanaf ongeveer 6 - 12 weken

Aluminium kozijnen

Onze aluminium kozijnen zijn doorgaans leverbaar vanaf ongeveer 6 - 12 weken

Deuren

Onze deuren zijn doorgaans leverbaar vanaf ongeveer 6 - 12 weken

Schuifpuien

Onze schuifpuien zijn doorgaans leverbaar vanaf ongeveer 6 - 12 weken

Status van mijn bestelling

Zodra uw bestelling in goede orde is ontvangen, ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Na betaling wordt uw bestelling in productie genomen.

 

Levermoment

Onze leveringen zijn altijd op afspraak.
Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen, dan zullen er nieuwe leveringskosten in rekening gebracht worden.

 

Manier van levering

Kozijnen Limburg levert uitsluitend tot aan de stoep, op de begane grond.
Voor de levering van kozijnen is het noodzakelijk dat er iemand aanwezig is ter ondersteuning van het lossen. Uit ervaring adviseren wij u rekening te houden met circa 2 personen aan mankracht.

 

Verzendkosten

Kozijnen Limburg brengt voor bestellingen verzendkosten in rekening voor een bestelling onder de €1200,00 (EXCL. Btw). Het bedrag aan verzendkosten bedraagt € 65,00 binnen de regio en € 95,00 buiten de regio. Levering in België is ook mogelijk, hiervoor worden €120,00 transportkosten berekend.

 

Afhalen

Afhalen is bij ons ook mogelijk. Als uw bestelling gereed is ontvangt u bericht van ons. Wij zijn gevestigd in Roermond op een locatie gelegen nabij de A73, waardoor wij gemakkelijk voor u te bereiken zijn. Maak voor het afhaalmoment altijd een afspraak. Uit ervaring adviseren wij u rekening te houden met circa 2 personen aan mankracht. Daarnaast is het raadzaam voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van de producten. U kunt uw bestelling afhalen op het onderstaande adres:

Afhaaladres

Kloosterbaan 25
6044 XZ Roermond

Maak altijd een afspraak voor het afhaalmoment.