fbpx
9.1 38 reviews

Houten kozijnen Maastricht van Kozijnen Limburg

Houten kozijnen Maastricht nodig?

Heeft u belangstelling voor houten kozijnen Maastricht? U bent wellicht toe aan vervanging van de kozijnen in uw huidige woning in Maastricht en dan is oriënteren op de mogelijkheden heel verstandig. Misschien bent u bezig met het ontwerp van een nieuw huis en de architect heeft gevraagd naar uw voorkeur betreffende kozijnen? Hoe de situatie ook is, bij Kozijnen Limburg zeggen we meteen: houten kozijnen Maastricht. Ondanks het feit dat wij enthousiast zijn over onze kunststof en aluminium kozijnen, gaat er toch niets boven houten kozijnen Maastricht. Hout heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en is daarom een waardevolle aanwinst voor uw woning.

Kozijnen

Kies het type kozijn waar u naar op zoek bent

Deuren

Kies het type deur waar u naar op zoek bent

Schuifpuien

Kies het type schuifpui waar u naar op zoek bent

Actie!

NU 10% KORTING

Op zelf te monteren kunststof kozijnen

Betaalbaar

Kwaliteit

Snel geleverd

Maatwerk

Products not found

Voordelen van houten kozijnen Maastricht

Kozijnen Limburg noemt u graag een aantal voordelen van houten kozijnen Maastricht. Zo gaan hard houten kozijnen Maastricht tot wel 75 jaar mee en zijn ze overschilderbaar. Mocht er iets mee gebeuren, dan zijn de kozijnen gemakkelijk te herstellen. Hout isoleert beter dan kunststof en aluminium kozijnen. Een mooie bijkomstigheid is dat het gebruik van hout volledig CO2-neutraal is.

Wij zijn al jaren actief met het vervaardigen van kozijnen, deuren en schuifpuien. Ook voor u zetten we graag onze expertise en ervaring in, om tot een mooi resultaat te komen. Omdat geen enkel huis hetzelfde is, maken wij alles 100% op maat. U ontvangt van ons een goede service.

In ons ruime assortiment van houten kozijnen Maastricht kunt u absoluut een keuze maken. Mogelijkheden te over! Er zijn vaste kozijnen, maar ook kozijnen waar een samenstelling is gemaakt van vast met draairaam, kiepraam of een combinatie van draai en kiep. Alle voorbeelden staan op onze website, vergezeld van gedetailleerde productinformatie.

Zelf inmeten en monteren van houten kozijnen Maastricht

Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u de houten kozijnen Maastricht inmeten. Daartoe hebben we een handig stappenplan en wat tips op onze website geplaatst. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd even contact opnemen met ons team. We streven naar een vlotte oplevering en bezorging. Kozijnen Limburg monteert de kozijnen niet, maar we kunnen u op afspraak altijd assisteren om montage te bewerkstelligen.

Bekijkt u de houten kozijnen liever in het echt dan op een beeldscherm? Dat kunnen wij ons goed voorstellen en daarom bent u van harte welkom in onze showroom. Kozijnen Limburg is gevestigd in Roermond en u vindt ons langs de A73. We zijn daar heel goed bereikbaar. Onder het genot van een kop koffie geven we u graag advies en kunt u alle mogelijkheden voor houten kozijnen Maastricht rustig bekijken. Wij zeggen: Graag tot ziens!