9.1 38 reviews

Houten kozijnen Den Bosch van Kozijnen Limburg

Houten kozijnen Den Bosch nodig?

Bent u op zoek naar houten kozijnen Den Bosch? Bent u op zoek houten kozijnen Den Bosch om uw woning te vernieuwen, aan te passen of bent u op zoek naar houten kozijnen Den Bosch voor het compleet maken van een nieuwbouw woning? Wat de reden ook mag zijn, we heten u van harte welkom bij Kozijnen Limburg. Kozijnen Limburg is gevestigd in Roermond op een locatie gelegen nabij de A73. Hierdoor zijn wij gemakkelijk voor al onze klanten te bereiken. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in verschillende soorten kozijnen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij onze klanten vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn. Kozijnen Limburg maakt de kozijnen op maat die u zelf kunt plaatsen. Vindt u het toch lastig om de juiste maten in te meten of vindt u het toch fijner als een expert het kozijn plaatst? Dit is zeker met ons bespreekbaar. Voor het vinden van houten kozijnen Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres.

Kozijnen

Kies het type kozijn waar u naar op zoek bent

Deuren

Kies het type deur waar u naar op zoek bent

Schuifpuien

Kies het type schuifpui waar u naar op zoek bent

Actie!

NU 10% KORTING

Op zelf te monteren kunststof kozijnen

Betaalbaar

Kwaliteit

Snel geleverd

Maatwerk

Products not found

Houten kozijnen Den Bosch op maat

Bij Kozijnen Limburg bent u in goede handen als u op zoek bent naar houten kozijnen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen zoals hardhout, kunststof en aluminium. Daarnaast heeft u ook de keuze uit vaste kozijnen, draai- of kiepkozijnen en combinaties van deze typen. Een draai- en kiepkozijn wordt ook vaak gecombineerd met een vast kozijn. U heeft bij ons ook veel keuze uit diverse kleuren en structuren. Kozijnen Limburg levert maatwerk, waardoor wij samen met u de beste keuzes kunnen maken. Onze houten kozijnen zijn geschikt voor woningen en ook voor renovatie projecten. Door de jaren heen weten vele zakelijke en particuliere klanten ons te vinden. Zij maken graag gebruik van onze kennis en vakmanschap voor een op maat gemaakt kozijn. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij uw kozijn in eigen beheer ontwerpen en realiseren. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen die wij beloven.

Meer weten over houten kozijnen Den Bosch?

Wilt u meer weten over onze houten kozijnen? U kunt te allen tijde uw vragen aan ons stellen. Doordat wij beschikken over een showroom kunt u ook direct ons complete aanbod in kozijnen bekijken. In onze showroom vindt u verschillende mogelijkheden in afmetingen, samenstellingen en in verschillende kleuren. Naast het vinden van een houten kozijn bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het vinden van een schuifpui en diverse deuren. Neem gerust contact met ons op en wij maken een scherpe offerte op maat.

Onze showroom is tijdelijk gesloten wegens verbouwing.